Opskrifter copy

DEL  jeres bedste opskrifter med de andre næsehorn….

(send til mille@runningrhino.dk)

Jette’s Nøddemarengs kage med hindbærskum (Esrum sø kage)
Springformstørrelse:
5 æggehvider
200 g hasselnøddekerner (hakkede)
1 tsk bagepulver
200 g sukker
75 – 100 g blød nougat eller mørk chokolade
2 dl piskefløde

Æggehviderne piskes stive. Sukker og bagepulver piskes med. De hakkede hasselnøddekerner vendes i.
Det halve af dejen kommes i formen. Nougat eller chokolade tages direkte fra køleskabet og skæres i små stykker som fordeles ovenpå.
Det sidste af dejen puttes ovenpå. Bages ved 180 grader i 25 min. Derefter 15 min ved 150 grader

Køles af og kan evt. bages dagen før. Pisk fløde til blødt skum og vend moste hindbær i.

 

Mille’s Chokoladeknas
300 gr. 70% mørk chokolade
100 gr. hasselnødder
100 gr. mandler
100 gr. rosiner
100 gr. dadler
100 gr. abrikoser
100 gr. figner (husk at fjerne stilken)

Smelt chokolade stille over vandbad. Blend og hak alle de andre ting. Bland det hele sammen og hæld i bradepande foret med bagepapir. Stil koldt!
Kan skæres i små firkanter og er perfekte til kaffe/the om aftenen.

 

Trine’s CHOKO-kokos kugler 
250g udblødte friske dadler …
100g blendede mandler
75g raw kakaopulver
50g kokosmel
1 spsk smagsneutral olie

Fjern sten fra dadlerne og hæld kogende vand over dem og lad dem stå i 2 timer. Blend imens mandlerne til mel.
Når tiden er gået blender man dadlerne og så bland det hele sammen til en homogen blanding.

Rul kuglerne i det du ønsker..

 

Anne Charlotte’s Tomatsuppe (perfekt til 5-2 kuren)

½ chili
1 fed hvidløg
750 g tomater
100 g tomater på dåse
4 dl. grøntsagsboullion
1 spsk. oliven olie
friske tomater og hvidløg og simre 5 min
kom dåsetomater og bouillion og kog i 8 min.
Stavblend suppen